2014. január 9., csütörtök

Ajándékötletek házikedvencknek

Shephard:
az én cicám valami cuki karácsonyi kelléket, van neki már csengettyűs piros-fehér nyakdísze, meg western jellegű nyakbakötős sálja, amin felirat is van: Dorrrrrrombolós karácsonyt! És persze mindig kap finom falatokat is, amiket imád, ill valami játékot, bár azokkal szinte sosem játszik, ez egy ilyen macsek, mikor kicsi volt imádta a játékokat, most hogy nagyobb már nem fárasztja magát vele.

igen nálunk kap ajit a cica is, általában valami játékot illetve drága cicakaját, amit imád, Valamint karikor van a nyakában egy karácsonyos kendőcske
LondonEye:

Én is finomságokat szoktam venni a cicának, de mivel ő kinti, hát nem kell neki játék.


Egyszerű sk horgolt ajándék cicáknak:-)
http://annaskertje.blogspot.hu/2011/11/cicaja tek-jatekcicaknak.html


Csingi67:


Mi a macskadokis műsorban láttunk egy nagyon jó játékot a cicáknak, a Fiúk el is készítették egy régi törött, kb. 70 centis pecanyélre (ilyenkor kap értelmet, hogy miért őrizgetünk hasznavehetetlen dolgokat) erős zsinórt rögzítettek rá, a végére egy toll csomó van kötve, szigetelő szalaggal nagyon erősen rögzitve. Olyan lesz mint egy pamacs.
Na ennek nincs az a cica aki ellen tudna állni! Lehet huzgálni a földön az orra előtt, vagy a levegőben lebegtetni, a mi lustink akkora ugrásokra képes érte mint egy kenguru. Még soha nem volt, hogy ő unta volna meg előbb.
A másik hatalmas kedvenc a lézer, már vagy hármat elfogyasztottunk belőle, kb 1000, Ft.-ért  lehet már kapni, képes a falra is felmászni a fény után.

Szisszka
Cicajáték:
A hugomnak 2 cicája van, a kedvenc játékuk egy kesztyű, mindegyik ujj végére rögzitve van 1-1 hosszú gumi (mint a kalap gumi) és mindegyik végén 1
1-1 szines kisegér :) jó nagyokat tudnak ugrándozni a cicók.



Krém kutyatappancsra:
http://webshop.keverekkutya.hu/kutyak_53/kozmetika_56/sampon___permet_78/panzi_kamillas_mancskrem_kutyaknak_70ml_114







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése