3 dl tejszín
5 dl tej
1 ek keményítő
fahéj, szegfűszeg, vanília
eper
Elkészítés: a tejszínt a tej felével és a fűszerekkel felforraljuk, beletesszük a maradék tejjel elkevert keményítőt és sűrűre főzzük, lehúzzuk a tűzről, beletesszük a csokit és hagyjuk elolvadni, tányérba epret kockázunk és a levest rámerjük.
fahéj, szegfűszeg, vanília
eper
Elkészítés: a tejszínt a tej felével és a fűszerekkel felforraljuk, beletesszük a maradék tejjel elkevert keményítőt és sűrűre főzzük, lehúzzuk a tűzről, beletesszük a csokit és hagyjuk elolvadni, tányérba epret kockázunk és a levest rámerjük.
Nem édes, még a konzervatívabb generációt is levette a lábáról, pl Papám aki 80 éves, de kétszer szedett belől Hidegen pedig remek desszert
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése