Tészta:
6 tojás
6 evőkanál kristálycukor
4 evőkanál liszt
2 evőkanál kakaó
1 csomag sütőpor
1 dl olaj
Krém:
50 dkg túró
25 dkg margarin
25 dkg porcukor
Zselé:
7 dl fanta szénsavas üdítő
2 evőkanál cukor
2 csomag vaníliás pudingpor
A tésztához a hozzávalókat kikeverjük, közepes tűznél kisütjük. Kihűtjük.
A krém hozzávalóit habosra keverjük, hűtőbe tesszük. 2 dl fanta szénsavas üdítőben elkeverünk 2 evőkanál cukrot és 2 csomag vaníliás pudingport. 5 dl üdítőt felhevítünk és hozzákeverjük a pudingos üdítőt. Együtt főzzük, majd hűlni hagyjuk. Közben többször megkeverjük.
Ha minden hozzávaló kihűlt, a tészta tetejére kenjük a túrókrémet majd rásimítjuk az üdítős pudingot.
Egy kis időre még hűtőbe tesszük. Kockákra szeletelve tálaljuk.
Pogikata:
múlkor meggy márkával piros tetővel készíettem el, és meggyet dobáltam a dermedő zselébe, nyammmm
6 tojás
6 evőkanál kristálycukor
4 evőkanál liszt
2 evőkanál kakaó
1 csomag sütőpor
1 dl olaj
Krém:
50 dkg túró
25 dkg margarin
25 dkg porcukor
Zselé:
7 dl fanta szénsavas üdítő
2 evőkanál cukor
2 csomag vaníliás pudingpor
A tésztához a hozzávalókat kikeverjük, közepes tűznél kisütjük. Kihűtjük.
A krém hozzávalóit habosra keverjük, hűtőbe tesszük. 2 dl fanta szénsavas üdítőben elkeverünk 2 evőkanál cukrot és 2 csomag vaníliás pudingport. 5 dl üdítőt felhevítünk és hozzákeverjük a pudingos üdítőt. Együtt főzzük, majd hűlni hagyjuk. Közben többször megkeverjük.
Ha minden hozzávaló kihűlt, a tészta tetejére kenjük a túrókrémet majd rásimítjuk az üdítős pudingot.
Egy kis időre még hűtőbe tesszük. Kockákra szeletelve tálaljuk.
Pogikata:
múlkor meggy márkával piros tetővel készíettem el, és meggyet dobáltam a dermedő zselébe, nyammmm
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése