Hozzávalók:
A tésztához:
8 tojás
40 dkg porcukor
8 evőkanál langyos víz
2 evőkanál kakaó
25 dkg liszt
fél csomag sütőpor
A krémhez:
A krémhez:
3 dl tej
1 csomag tejszín ízű pudingpor
10 dkg vaj vagy margarin
Az oldalára kókuszreszelék a tetejére csokimáz.
Elkészítés: A tojások sárgáját a langyos vízzel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a felver fehérjét a sütőporos kakaós liszttel. Ez valójában egy vizes piskóta.
A krémhez a tejet a pudingporral sűrűre főzzük. még melegen belekeverjük a vajat és a cukrot, vaníliás cukrot.Kihűtjük! Én szeretem ha legalább 4-5 órát áll a hűtőben. Amikor a tészta kihült pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk a korongokat ketté vágjuk , megkenjük krémmel, összeragasztjük, körben is bekenjük, majd kókuszreszelékbe forgatjuk.A tetjére csokimázt teszek, a tészta hulladékát rumos golyónak szoktam felhasználni.
Az oldalára kókuszreszelék a tetejére csokimáz.
Elkészítés: A tojások sárgáját a langyos vízzel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a felver fehérjét a sütőporos kakaós liszttel. Ez valójában egy vizes piskóta.
A krémhez a tejet a pudingporral sűrűre főzzük. még melegen belekeverjük a vajat és a cukrot, vaníliás cukrot.Kihűtjük! Én szeretem ha legalább 4-5 órát áll a hűtőben. Amikor a tészta kihült pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk a korongokat ketté vágjuk , megkenjük krémmel, összeragasztjük, körben is bekenjük, majd kókuszreszelékbe forgatjuk.A tetjére csokimázt teszek, a tészta hulladékát rumos golyónak szoktam felhasználni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése