2014. július 7., hétfő

Ötletek memória játékokra

Majkati:
Ha valaki memóriakártyát szeretne készíteni, pl. ezt a képsorozatot is fel lehet használni; vonatrajongók és kisgyerekek előnyben;)
http://www.thomasandfriends.com/en-us/Engines/index.html

http://www.busybeekidsprintables.com/Seasons-Memory-Games.html

https://www.google.hu/search?q=memory+card+for+kids&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=39FfUpKFJMTXsgaWzIHwDA&ved=0CAcQ_AUoATgK&biw=1366&bih=650&dpr=1

http://www.busybeekidsprintables.com/Christmas-Color-Me-Cards.html

http://www.memozor.com/memory-game-online-free/memory-to-print

https://www.google.hu/search?q=printable+memory+games+for+adults&sa=X&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=ttxfUrDmEI3BswbovYC4DQ&ved=0CC0QsAQ&biw=1366&bih=650&dpr=1

http://www.veszpremhittan.hu/memoriajatekok.htm


Szisszka:
Én Bogyó és Babócás memória játékot szeretnék késziteni nekik, mert szeretik azt a mesét.
Mentettem le netről képeket, már át is méreteztem őket, majd lekell mennem a nyomtatóshoz nyomtatni (nincs most nyomtatónk)
Vagy sima lapra nyomtattatom őket, és úgy ragasztom kartonra, de az is lehet, hogy egyből vastag papirra fogom nyomtatni.

Aiméejane:
tavaly készítettem dominót és memóriakártyát is, falapocskákat szereztem (a kereket egy sodrófából - leszeleteltettem- készítettem) és arra dekuztam a képeket. Idén is gondolkodom memóriakártyában, de most kemény kartonlapocskákat sikerült szereznem, itt figyel mellettem az alapanyag, csak hozzá kéne látnom. Most autósban és kisvakondosban gondolkodom, a képeket a netről szereztemLondonEye:
mi családi rendezvényen arattunk pár éve nagy sikert memóriajátékkal, ami persze lehet ajándék is.
A poén az volt, hogy családi fényképekből nyomtattunk arcokat, igyekeztünk sok vicceset is keresni, de benne volt a kutya, cica is.
Sima kartinból négyzeteket vágtunk és ráragasztottuk a képeket.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése