Hozzávalók:
latex kesztyűk,
műanyag tálca,
víz,
mélyhűtő.
A puncshoz:
vörösáfonya-lé,
ananászlé,
száraz fehérbor.
A kesztyűket kívül-belül alaposan átmosom, megtöltöm vízzel, és a nyílásokat bekötözöm. A kesztyűket egy tálcára rendezem úgy, hogy az ujjak ne érjenek össze. A tálcát egy napra a fagyasztóba teszem. A jégkezeket vízcsap alá tartom, hogy meglazuljon a latex a jég felületén. Lefejtem a kesztyűt a jégről, majd a kezet egy tálba helyezem. Egy rész vörösáfonya-levet, egy rész ananászlevet és egy rész fehérbort öntök rá. Az alkoholmentes változatba fehérszőlő-levet használok.
Forrás:
http://www.napfenyposzt.hu/rebarbara/442-szazkilencvenotodiknapazelsooszipuncs.html
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése