2014. július 16., szerda
Szívecskés gesztenye bonbon
Hozzávalók / 4 adag
80 g étcsokoládé
80 g gesztenyemassza
35 g habtejszín
10 g porcukor
Elkészítés
Az étcsokoládé kétharmadát megolvasztjuk, és kikenünk vele egy szilikon bonbonformát.20 percre hűtőbe tesszük.
A gesztenyét és a porcukrot egyneművé keverjük a tejszínnel. A tölteléket a bonbonformák mélyedéseibe kanalazzuk, majd újabb 20 percre hűtőbe tesszük.
A csoki maradék egyharmadát megolvasztjuk, és lezárjuk vele a bonbonokat. Egy órára hűtőbe tesszük.
Kifordítjuk a formából, és levágjuk róla a felesleges részeket.
Forrás:
http://www.nosalty.hu/recept/szivecskes-gesztenye-bonbon
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése