Tésztához:
40 dkg liszt
15 dkg cukor
2-3 ek tejföl
20 dkg Rama
4 tojássárgája
1 sütőpor
Habhoz:
4 tojásfehérje
15 dkg cukor
25 dkg darált dió
Krémhez:
2 cs vaníliás puding
1/2 liter tej
25 dkg Rama /vaj/
25 dkg kristálycukor /én porcukrot tettem bele/Elkészítés
A lisztet a cukorral, a tejföllel, a Ramával, és a tojássárgával, valamint a sütőporral összegyúrjuk, majd 3 részre osztjuk. A tésztát egyenként kisodorjuk, tepsire tesszük, majd a diós habbal megkenjük, és megsütjük.
A vaníliás pudingot a tejjel összefőzzük, majd a Ramát/vajat/ a kristálycukorral/porcukorral/ kikeverjük. Ha kihűlt a puding, összekeverjük a két masszát, majd a 3 lap közé töltjük az így kapott krémet
Szeletelés előtt legalább egy éjszakát pihentetjük.
2 cs vaníliás puding
1/2 liter tej
25 dkg Rama /vaj/
25 dkg kristálycukor /én porcukrot tettem bele/Elkészítés
A lisztet a cukorral, a tejföllel, a Ramával, és a tojássárgával, valamint a sütőporral összegyúrjuk, majd 3 részre osztjuk. A tésztát egyenként kisodorjuk, tepsire tesszük, majd a diós habbal megkenjük, és megsütjük.
A vaníliás pudingot a tejjel összefőzzük, majd a Ramát/vajat/ a kristálycukorral/porcukorral/ kikeverjük. Ha kihűlt a puding, összekeverjük a két masszát, majd a 3 lap közé töltjük az így kapott krémet
Szeletelés előtt legalább egy éjszakát pihentetjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése